Quantcast
Channel: jamejamonline.ir - 22 - RSS Version
Viewing all articles
Browse latest Browse all 8493

تصويب آيين نامه استخدام نخبگان

$
0
0
معاون سرمايه انساني و توسعه مديريت رئيس جمهور از تصويب آيين نامه جذب و استخدام نخبگان و استعدادهاي برتر در جلسه هيات دولت خبر داد.

لطف‌الله فروزنده درباره محورهاي جذب نخبگان در دستگاه‌هاي اجرايي به واحد مركزي خبر گفت: نخبگان و استعدادهاي برتر از بدو ورود در دستگاه مربوط يك رتبه استخدامي بالاتر مي‌گيرند و فوق العاده‌هاي ويژه‌اي كه به نيروهاي متخصص داده مي‌شود، به آنها نيز تعلق مي‌گيرد.

وي با بيان اين‌كه ساعت كاري نخبگان درصورت استخدام در دستگاه‌هاي اجرايي، شناور خواهد بود افزود: انتصاب اين افراد در پست‌هاي مديريتي به راحتي صورت مي‌گيرد به نحوي كه برخي شرايط تا 50 درصد حذف خواهد شد.

معاون سرمايه انساني و توسعه مديريت رئيس جمهور گذراندن امريه(سربازي) و اولويت شركت در بورسهاي آموزشي كوتاه مدت داخلي و خارجي را از ديگر مزاياي استخدام نخبگان در دستگاه‌هاي اجرايي برشمرد.

فروزنده با بيان اين‌كه در مجموع شرايط استخدامي نخبگان و استعدادهاي برتر آسانتر از ديگران خواهد بود، از راه اندازي سامانه اين نيروها و كاركنان نخبه داخل و خارج دولت در آينده نزديك خبر داد.

وي در پاسخ به اين‌كه آيا آماري از تعداد نخبگان در كشور وجود دارد گفت: امار دقيقي وجود ندارد. فروزنده افزود: نخبه و استعداد برتر بر اساس تعريف شورايعالي انقلاب فرهنگي و بنياد ملي نخبگان مشخص مي‌شود.

ساماندهي هرچه زودتر نيروهاي شرکتي

معاون سرمایه انسانی و توسعه مدیریت رئیس جمهور در خصوص وضعیت نیروهای شرکتی دستگاه های اجرایی و مهلت دو هفته ای دولت برای ساماندهی آنها افزود: موضوعی را که رئیس جمهور از سال 1384 دنبال می کرد؛‌ بحث حذف شرکت های پیمانکاری بود چرا که این شرکت های واسطه، مشکلات عدیده ای بوجود آورده بودند.

وی با برشمردن مهمترین بخش های بخشنامه جدید مبنی بر حذف شرکت های پیمانکاری گفت: هیچ دستگاهی حق ندارد شرکت پیمانکاری داشته باشد.

فروزنده با بیان اینکه از این پس فقط نیروی رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی خواهیم داشت افزود: با حذف شرکت های پیمانکار نیروها دو بخش خواهند بود نخست مشاغل کارگری که هم سالانه قرارداد می بندند و ارزیابی می شوند و هم به طور مستقیم با دستگاه ارتباط برقرار می کنند و بخش دوم نیروهای اداری هستند که باید قرارداد مستقیم کاری ببندند.

وی با بیان اینکه نیروهایی که در طرح های دستگاه ها کار می کنند حق ندارند استخدام شوند گفت: نیروهای شرکت های زیرمجموعه و تابعه دستگاه ها دو بخش هستند؛ نخست شرکت های گروه 3 اصل 44 که دولتی اند و واگذار نمی شوند که این نیروها یا باید قرارداد کارگری داشته باشند یا قرارداد کار معین و دوم شرکت های آماده واگذاری به بخش خصوصی که در این صورت نیرو، سهامدار شرکت تعاونی می شود و ارتباطی با دستگاه ندارد و این افراد در اصل متولی نهاد خودشانند.

معاون سرمایه انسانی و توسعه مدیریت رئیس جمهور با بیان اینکه امروز جلسه موثری با معاونان سرمایه انسانی دستگاه ها داشتیم افزود: ساماندهی نیروهای شرکتی وحذف شرکت های پیمانکار کمک بزرگی به کشور و وضعیت نیروی انسانی خواهد کرد چرا که باعث می شود نیروی انسانی امنیت شغلی بیابد وانگیزه داشته باشد.

وی درباره تعداد شرکت های پیمانکار و نیروهای شرکتی گفت: برآوردمان وجود 100 شرکت پیمانکار و حدود 50 تا 60 هزار نیروی انسانی زیر مجموعه این شرکت هاست.

فروزنده درباره مهلت نهایی برچیده شدن شرکت های پیمانکار افزود: این شرکت ها باید تا 15 روز برچیده شوند.

وی با بیان اینکه نیروهای شرکتی نباید هیچ گونه دغدغه ای داشته باشند گفت: با حذف شرکت های پیمانکار، قرارداد نیروها روشن و حقوقشان مشخص می شود و اگر کسی اهل کار باشد امتیاز، مزایا و حقوق بیشتری دریافت می کند.

فروزنده هدف اصلی از حذف شرکت های پیمانکار را ایجاد ثبات شغلی و رضایت در نیروهای انسانی ذکر کرد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 8493

Trending Articles