به گزارش روابط عمومي مركز امور بين الملل رسانه ملي، اين مجموعه تلويزيوني به كارگرداني عليرضا افخمي و تهيه كنندگي رامين عباسي زاده محصول سال 2005 و در شبكه دو سيما تهيه شده است.
زیرنویس انگلیسی سریال مذکور توسط اداره مبادلات برنامهای مرکز امور بین الملل اين سازمان انجام شده و بمنظور پخش از شبکه های تلویزیونی مالزی در اختيار نمایندگی سازمان صدا و سيما در کوالالامپور قرار داده شده است .
« چهار، سه، دو، یک» ویژه نوروز 91
سری دوم مسابقه سینمایی « چهار، سه، دو، یک» به صورت حضوری در ایام نوروز به روی آنتن شبکه چهار سیما می رود.
به گزارش روابط عمومی معاونت سیما به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، در سری دوم مسابقه تلویزیونی "چهار سه دو يك" که ضبط آن از 13 اسفند آغاز خواهد شد، شرکت کنندگان در گروه های چهار نفره با یکدیگر رقابت می کنند.
به گفته حسین مروی تهیه کننده مسابقه، از علاقه مندان شرکت در مسابقه، یک آزمون مقدماتی جهت سنجش سطح معلومات آنها برگزار خواهد شد که پس از پذیرفته شدن، در مسابقه شرکت خواهند کرد.شایان ذکر است شرکت کنندگانی که بتوانند در مسابقه ،فیلم کوتاه تهیه کنند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.
مروی به بخش های مسابقه اشاره کرد و افزود: يكي از بخشهاي اين مسابقه مربوط به اطلاعات سينمايي شركت كنندگان است و طي آن شركت كنندگان با تكيه بر دانش سينمايي خود به سوالات مطرح شده پاسخ مي دهند. همچنين با پخش يك سكانس شركت كنندگان بايد تعداد نماهاي آن را حدس بزنند و سپس نماهاي به هم ريخته را طبق همان روايتي كه ديده اند تدوين كنند.
پخش قسمتي از فيلم هاي سينمايي و تحليل مفهومي آن از سوي شركت كنندگان از ديگر بخش هاي اين مسابقه است و درواقع سطح درك آنها را از بخشي كه ديده اند مورد سنجش قرار مي دهد. در بخش ديگري از اين مسابقه نيز شركت كنندگان مي توانند توانايي اجرا، دوبله، بازيگري ونمایش نامه خوانی خود را به نمايش بگذارند.
مروی درباره داوری مسابقه تصريح كرد:همچون سری گذشته يك گروه سه نفره شامل كارگردان، منتقد و بازيگر اين آثار را مورد قضاوت قرار داده و به شركت كنندگان امتياز مي دهند.
وی خاطرنشان كرد: می توان این مسابقه تلویزیونی را يك نوع سينماشناسي يا فيلمشناسي دانست كه به واسطه وجوه رقابتي و ساختار مسابقهاي بودن خود در انتقال مفاهيم و رخدادهاي سينمايي به مخاطب بسیار موثر است.
مسابقه سینمایی «چهار، سه، دو، یک» که نام خود را هم از یکی از مهمترین عبارات پشت صحنه سینما وام گرفته با اجرای جواد مولانیا توانست در سری اول خود برای مخاطبان جدی سینما فرصتي را فراهم ميآورد تا در يك رقابت دوستانه اما كاملا تخصصي شرکت کنند و اطلاعات خود را در حوزه سينما و تلويزيون محک بزنند.
« چهار، سه، دو، یک» کاری از گروه فیلم و نمایش شبکه چهار سیما است و علاقه مندان جهت شرکت در مسابقه می توانند به شماره 30000448 پیامک ارسال کنند .
«پرواز» مقابل دوربين قرار گرفت
«پرواز» كاري از گروه فيلم و سريال شبكه دو سيماست كه به كارگرداني محمد حمزه اي و تهيه كنندگي محمد ناجي براي پخش در نوروز 91 مقابل دوربين قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي معاونت سیما به نقل از روابط عمومي شبكه دو، اين تله فيلم كه در لوكيشن حوالي ميدان سعادت آباد مقابل دوربين قرار گرفت داستان زندگي مردي بنام پرهام را به تصوير مي كشد كه از همان نوجواني بلندپرواز بوده و آرزو داشته يك شبه پولدار شود اما هم اكنون پس از گذشت سالها او به همراه همسرش در يك آژانس هواپيمايي مشغول كار شد در صورتي كه به شغلش هيچ علاقه اي ندارد و همين موضوع آغاز ماجراهايي جديد در زندگي اومي شود كه ...
فيلمنامه اين تله فيلم را مهدي كيا با مضمون اجتماعي و با برخورداري از رگه هاي طنز به نگارش در آورده و سياوش خيرابي در نقش پرهام، خاطره حاتمي در نقش پريا، اسماعيل سلطانيان در نقش فيروز و زهره حميدي در نقش محترم از بازيگران «پرواز» هستند.
«هفت سين» سيمافيلم در تلويزيون پهن ميشود
فيلم تلويزيوني "هفت سين" به کارگرداني غلامرضا حامديخواه، محصول مرکز سيمافيلم، نوروز 91 از تلويزيون پخش ميشود.
حامد حامديخواه تهيهکننده اين تله فيلم درباره ساختار آن گفت: "هفت سين" يک فيلم کاملا ايراني است که نوعي فرهنگ و آداب و رسوم ما را به شکل برجستهاي نشان ميدهد و نگاه تازه و متفاوتي به فرهنگ ايراني دارد.
حامديخواه ابراز داشت: قصه بر بستر يک طنز فانتزي روايت ميشود اما ساختار روايي آن کاملا تئاتري است.
وي تصريح كرد: 90 درصد از داستان در يک لوکيشن ثابت اتفاق ميافتد و بازيها و ميزانسنها در عين اينکه تئاتري است، کاملا با دوربين و مديوم تلويزيون همخواني دارد به بيان ديگر در اين اثر ما هم به نمايش وفادار ماندهايم و هم به تصوير.
داستان "هفت سين" درباره نويسندهاي به نام مهيار است که در نويسندگي سابقهاي 10 ساله دارد. او كار خود را رها ميكند و تصميم ميگيرد وارد عرصه تجارت شود.
در اين فيلم هومن برق نورد، آشا محرابي، محمود جعفري، رويا ميرعلمي، محمدحسين شمس، نرجس بدر طالعي، محمدرضا فتحي، سارا باهنر، نسيم آريا، علي حاج علي عسگري و هنرمند نوجوان متين حيدرينيا به ايفاي نقش پرداختهاند.
"هفت سين" به مدت زمان 86 دقيقه در گروه اجتماعي مركز سيمافيلم تهيه شده است.
تلهفيلم «مرخصي شب عيد»
كارگردان تلهفيلم «مرخصي شب عيد» گفت: تنوع لوکيشن و بازيگر و داشتن رنگ و لعاب شب عيد از ويژگيهاي اين فيلم تلويزيوني است.
بهروز خلجي خاطرنشان كرد: ما سعي کرديم براي تک سکانسها هم از بازيگر چهره استفاده کنيم. براي «مرخصي شب عيد» حدود 12 بازيگر چهره داريم که فقط دو نفر از آنها براي ساخت يک تلهفيلم کافي است.
خلجي در شب آغاز تصويربرداري اين تلهفيلم در بيمارستان صارم تهران ابراز اميدواري کرد: اين فيلم تلويزيوني عيدي خوبي براي مردم در شب عيد نوروز باشد.
خلجي که در فاصله 25 روز مانده به نوروز، «مرخصي شب عيد» را کليد زده با اشاره به ويژگي رايج محدود بودن زمان براي ساخت تلهفيلم تاکيد کرد: اين محدوديت باعث خلاقيت شد اما تلاش خواهيم کرد افت کيفي و کمي نداشته باشيم.
کارگردان «مرخصي شب عيد»، ساخت تلهفيلمي با موضوع نوروز را هيجانانگيز خواند و گفت: هميشه لحظه سال تحويل نوستاژيک است؛ هم اضطراب قبلش و هم هيجان در لحظه سال تحويل وجود دارد. امسال چون سال تحويل 8 و 30 دقيقه صبح است و فضا و حال و احوال مردم متفاوت خواهد بود، سعي کرديم حس خوبي را به مردم منتقل کنيم.
در تلهفيلم «مرخصي شب عيد»، بازيگراني مثل اردلان شجاع كاوه، خاطره حاتمي، شهنام شهابي، محسن افشاني، عليرضا رييسي، کورش نوروزي، روشنك عجميان و کاظم افرند نيا بازي ميکنند و داستان آن داستان ماجراي سعيد، سرباز راهنمايي و رانندگي است كه شب عيد نوروز ميخواهد به ديدار نامزدش برود اما مرخصيها لغو شده است.
عوامل سازنده اين فيلم تلويزيوني عبارتند از:
کارگردان : بهروزخلجي، تهيهکننده: محمود فلٌاح، مجري طرح: رزيتا فرنودي، مدير توليد: فهيمه ساعي، نويسنده فيلمنامه: علي خودسياني، برنامه ريز: حميد همتي، دستيارکارگردان: کيميا بابائيان، مدير تصويربرداري: حميد احمدي، صدابردار: عليرضا افخمي، تدوين وصداگذاري: حامد رضي، طراح صحنه و لباس: امير احدزاده، طراح گريم: حسين يزدي، منشي صحنه: ويدا حسينزاده، مدير تداركات: اميرحسين قاسمي، عكاس: اسماعيل حاتمي كيا، محصول سيما فيلم.