Quantcast
Channel: jamejamonline.ir - 22 - RSS Version
Viewing all articles
Browse latest Browse all 8493

پروژه‌ خانه تكاني در گالري «ايست»

$
0
0
پروژه «خانه تكاني» با نمايشگاه‌گرداني امير راد از 19 اسفندماه به مدت سه روز در گالري «ايست» برگزار مي‌شود و تاكنون 40 شركت‌كننده با 130 اثر در اين مجموعه حضور يافته‌اند.

امير راد تاكيد كرد: پروژه «خانه‌تكاني» در گالري «ايست» به دنبال اصلاح فرهنگ بصري مخاطبان است تا آنها را به توجه بيشتر به سمت آثار هنري سوق دهد.

راد درباره جزييات اين نمايشگاه كه آخرين برنامه گالري «ايست» در سال 90 محسوب مي‌شود‌، توضيح داد: از همان ابتدا قرار بود اين نمايشگاه، متفاوت از نمايشگاه‌هاي مرسوم باشد. در واقع ما دنبال يك نگاه هنري نيستيم بلكه مي‌خواهيم توجه مخاطبان را جلب كنيم تا به آثار هنري اطرافشان توجه نشان دهند.

او اصلاح فرهنگ بصري را يكي از مهمترين اهداف اين نمايشگاه دانست و اظهار داشت: تلاش داريم به واسطه برگزاري چنين مجموعه‌اي، مردم بيشتر به فضاي پيرامون خود توجه نشان دهند و به همين دليل از ميان كارهايي كه به دستمان رسيده قرار نيست هيچ داوري و انتخابي صورت بگيرد.

اين هنرمند خاطرنشان كرد: هر فردي طبق فراخوان مي‌توانست يك تا چهار اثر خود را كه مورد علاقه‌اش بوده و يا برعكس دوست داشته از جلوي چشمانش دور شود و يا حتي قصد فروش آن راداشته است به اين نمايشگاه ارائه كند.

راد همچنين درباره نحوه اطلاع‌رساني متفاوت فراخوان اين نمايشگاه و ميزان مراجعه‌كنندگان آن يادآور شد:‌ از آنجا كه فراخوان «خانه تكاني» در فضاي شبكه اجتماعي پخش شده است، لذا تعداد افرادي كه به آن مراجعه كردند براي ما اهميت داشت.

به گفته او، صفحه «خانه تكاني» بيش از هشت هزار نفر عضو داشت و براي بيشتر از 16 هزار مخاطب ايميل ارسال شد و طبق محاسبات 270 هزار نفر امكان ديدن فراخوان اين نمايشگاه را داشتند و با توجه به آمار بازديد كنندگان گالري ايست به هدف خود دست يافته است.

راد كه پيش‌ از اين برگزاري «30 هنرمند، 30 پرفورمنس، 30 روز» را نيز در گالري «ايست» طراحي كرده بود، درباره نحوه نمايش اين آثار و چيدماني كه از اين 130 اثر در فضاي محدود گالري ارائه خواهد شد، گفت:‌ تمام آثار ارسالي از 19 تا 21 اسفندماه در سه روز براي نمايش تقسيم‌بندي مي‌شوند و حتي در صورت وجود پيشنهاد خريد اثري امكان حراج آن به مدت 10 ساعت وجود دارد. البته قيمت آثار به شكلي محدود بين 10 تا 110 هزار تومان تعيين مي‌شود.

او اين نمايشگاه را در نيل به اهدافش موفق دانست و خاطرنشان كرد: گستره‌اي از نگاه‌هاي مختلف را جلب كرديم و مي‌توان گفت كه شركت كنندگان ما نه همگي حرفه‌اي و نه همگي خانگي هستند بلكه ما از هر دو طيف در اين نمايشگاه آثاري ديده مي‌شود و مي‌خواهيم به واسطه آن مردم را به خريد آثار هنري و اضافه كردن آن به سبد خانوار تشويق كنيم.

به گفته راد، اگر اين فرهنگ سازي جا بيافتد چرخه اقتصادي درعرصه هنرهاي تجسمي روند بهتري خواهد داشت.

او در همين رابطه تصريح كرد: اين شروع كار است و بارها فكر كرده‌ام به جاي حرف‌هاي بزرگ زدن و ارائه تاريخ هنر به مخاطب بهتر است يك جور ديگري نگاه كنيم تا مردم به سمت هنر جذب شوند. براي اين كار همه چيز را دست شركت كنندگانمان مي‌سپاريم تا از فضاي فرمال گالري خارج شويم و در فضاي صميمي شاهد ارائه چنين مجموعه‌اي باشيم. (ايسنا)


Viewing all articles
Browse latest Browse all 8493

Trending Articles