به گزارش روز سهشنبه خبرنگار پارلماني جام جم آنلاين ، محسن كوهكن در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه غيرعلني و غيررسمي امروز مجلس گفت: با توجه به موضوع رايانه اي كردن انتخابات، مسئولين وزارت كشور جهت ارائه توضيحات در مجلس حضور يافتند و سيد صولت مرتضوي رييس ستاد انتخابات كشور توضيحاتي را در اين زمينه به نمايندگان ارائه كرد.
وي با بيان اينكه نمايندگان ابهامات و اشكالات خود را مطرح كردند، افزود: همچنين نمايندگان راهكارهاي رفع ايرادات را خواستار شدند كه آقاي مرتضوي نيز به اين اشكالات و ابهامات پاسخ داد و قرار شد براي رفع ابهامات موجود، كميته اي متشكل از پنج تا هفت نماينده تشكيل شود و در جلساتي با حضور مسئولين ستاد انتخابات اين ابهامات بررسي شود.
نماينده لنجان در مجلس تصريح كرد: براي عضويت در اين كميته تعداد زيادي از نمايندگان اعلام آمادگي كردند كه قرار شد هيات رييسه مجلس از ميان آنان پنج تا هفت نفر را انتخاب كند.
كوهكن اضافه كرد: قرار است گزارشي در اين زمينه تهيه و به مجلس ارائه گردد.
وي در پاسخ به سوالي درخصوص ميزان رايانه اي شدن انتخابات در كشور گفت: مسئولين وزارت كشور به صورت كلان در كشور برنامه ريزي كرده اند.
سخنگوي هيات رييسه مجلس در پاسخ به سوالي مبني بر درخواست كوهكن از نمايندگان براي تحريم برنامه «دوفوريتي» كه اخيرا از صداوسيما پخش مي شود، افزود: ما هيچ برنامه اي را تحريم نكرديم البته در اين برنامه مصاحبه هايي با نمايندگان مي شود كه صداي آنها تغيير داده و چهره آنها شطرنجي مي شود.
كوهكن با بيان اينكه اينگونه اقدامات در شان نمايندگي نيست، اظهار داشت: وقتي پليس راهنمايي و رانندگي يك راننده متخلف را مي گيرد و يا هنگامي كه يك مجرم براي اعتراف جرم انجام شده در مقابل دوربين صداوسيما حاضر مي شود چهره وي شطرنجي مي گردد بنابراين نمي توان به صرف تبليغاتي شدن برنامه «دوفوريتي»، چهره نمايندگان را شطرنجي كرد و صداي آنها را تغيير داد.
وي گفت: ما مخالف مصاحبه صداوسيما با نمايندگان نيستيم اما معتقديم شئونات نمايندگي بايد رعايت گردد.
كوهكن افزود: البته دوستان صداوسيما قصد و هدفي ندارند ولي گاهي وقت ها برداشت هايي مي شود كه بايد به آن عنايت گردد.
وي اضافه كرد: ما از نمايندگان خواستيم تا زماني كه اين برنامه روش خود را تغيير ندهد و شطرنجي شدن صورت نمايندگان منتفي نشود از مصاحبه خودداري كنند البته نمايندگان خود مختار هستند.