از سوي ديگر قدرت انتخاب نمايندگان را بالاتر ميبرد و دستشان از حيث انتخاب گزينه مورد نظرشان بازتر، پرتر است. انشاءالله كه هيچ كس دست خالي از اين مجلس بيرون نرود. آمين بلند!
بيت مجلسي:
مجلس تمام گشت و به پايان رسيد كار
در انتظار مجلس بعدي نشستهايم
از همين روست كه گرچه تا هفتم خرداد كه مجلس جديد (نهم) شروع به كار خواهد كرد، هنوز دو سه هفتهاي زمان باقي است؛ اما اين دليل آن نميشود كه طرفداران دو گزينه احتمالي براي رييس مجلس شدن از هماكنون به رايزني و تبادل نظر نپردازند و به اصطلاح خودمانيترش دم نمايندگان جديد مجلس را نبينند و به زبان صميمانهترش ياركشي نكنند.
به هر حال، قريب دو سوم نمايندگان مجلس فعلي در مجلس بعدي حضور ندارند و تركيب مجلس تا حدودي با چهرههاي جديدالورود عوض ميشود. فلذاست كه صحبت و رفاقت با نمايندگان جديد، بشدت احساس و بلكه لمس ميشود.
ـ چه كسي بود صدا زد ما را؟... (اين را يك نماينده جديد مجلس خطاب به يك گروه دعوتكننده به رفاقت و آشنايي بيشتر گفت كه متاسفانه دير جنبيديم و نفهميديم كي بود و كجا رفت!) در شرايط فعلي، بشدت صحبت از آقايان غلامعلي حدادعادل ــ رييس مجلس هفتم ــ و علي لاريجاني ــ رييس مجلس هشتم ــ به عنوان گزينههاي مناسب تصدي رياست مجلس است و در همين راستاست كه حاميان اين دو گزينه، اين روز و شبها شديداللحن مشغول برگزاري جلساتي چند با نمايندگان جديد مجلس بعدي هستند كه بعضا نيز مجلس نديدهاند؛ يعني تا به حال در مجلس نبودهاند.
بسته پيشنهادي:
نظر به ضرورت اين رايزنيهاي مورد بحث براي انتخاب رييس مجلس بعدي از ميان آقايان حدادعادل و لاريجاني، ما نيز به سهم خود با پيشنهاد موارد زير كمكي هرچند ناچيز مينماييم. توجه نماييد:1ـ طرح توافقي:
هر دو گزينه با هم به توافق برسند كه يكيشان بشود رييس مجلس، يكيشان نايب رييس.رييس كه نباشد، نايب رييس مينشيند جاش.2ـ طرح زوج و فرد:
روزهاي فرد يك نفر رييس شود، روزهاي زوج نفر ديگر. اين جوري توجه تمامي گرايشهاي موجود و محتمل مجلس جلب و جذب ميشود. خوبي و بدي كار را هم مثل غم و شادي بين هم تقسيم ميكنند.3ـ گزينه سوم:
بجز اين دو گزينه مطرح، ميتوان يك گزينه سومي هم در نظر گرفت كه جامع هر دو گزينه و برآورنده احساسات و انتظارات طرفداران هر دو مورد باشد. مثلا آقاي غلامعلي حداد لاريجاني يا علي حداد عادل! (در مثل هم كه مناقشه نيست و آقايان هم در جريانند!)رضا رفيع