قلادههاي طلا از جمله اين اندك فيلمهاست؛ فيلمي كه مبتني بر تحقيق بود و پژوهش؛ فيلمي كه با نگاهي صادقانه و به دور از جناحبنديهاي رايج و مرسوم به واكاوي اتفاقات مربوط به بعد از انتخابات 88 پرداخته بود و به قاعدهاي اصولي و صادقانه بود كه جماعت بسياري را هم به سينماها كشاند.
تصميم وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در تقدير از عوامل فيلم قلادههاي طلا ستودني است.
در اين ديدار حرفهايي مطرح شد كه در نوع خود جالب و قابل تامل بود و شايد شنيدن آنها خالي از لطف نباشد.
در بخشي از اين مراسم، محمدرضا شريفينيا، بازيگر فيلم سينمايي قلادههاي طلا گفت: زماني که مشکلي پيش ميآيد هنرمند بايد تحقيق و پژوهش انجام دهد تا فضاي سنگين شکسته شود.
طالبي نيز اظهارداشت: با تحقيق بسيار جامعي كه براي ساخت اين فيلم کرده است، در حقيقت هشدار بسيار خوبي از طرف اين فيلم به افراد داده شد. اين فيلم با ديدگاه روشن ساخته شده و کساني که بدون اغراق آن را ديدهاند، بر اين امر اذعان دارند.
اکبر سنگي، يکي از بازيگران فيلم قلادههاي طلا نيز اظهارداشت: در اين مراسم ممکن است برخي تصور کنند که ما ميخواهيم از کار خودمان تعريف کنيم، اما ما از توليدي تعريف ميکنيم که بسياري از رسانهها به صورت دقيق و صحيح به آن نپرداختند. ما انواع نقد داريم که نقد غرضورزانه يکي از آنهاست، اما اگر قرار باشد اين فيلم جوانمردانه نقد شود، بايد بگويم فيلم «قلادههاي طلا» باعث روشنگري در بسياري از مسائل شد و دليل اين حرف من فروش فيلم است. ما مثل خيلي از سازندگان فيلمها دانشآموزان را سوار اتوبوس نکرديم تا بروند و فيلم ببينند، افراد خود به سالنهاي سينما آمدند و فيلم قلادههاي طلا را ديدند.
كيوان امجديان - دبير گروه فرهنگ و هنر