به گزارش ایرنا، وزیر اطلاعات در مسجد 'سید' اصفهان دامن زدن به اختلافات داخلی بویژه اختلاف در جریان های ارزشمدار، ملتهب ساختن فضای سیاسی كشور و زیر سوال بردن سلامت انتخابات، ایجاد جنگ نیمه سخت سیاسی و اطلاعاتی، دامن زدن به اغتشاشات اجتماعی در قالب نارضایتی ها را ازجمله طرح های دشمن در آستانه انتخابات مجلس نهم بیان كرد.
وی همچنین، ترویج روحیه بی اعتمادی به نظام و تعمیم برخی ضعف ها به كل نظام، كشاندن موج بی ثباتی منطقه به داخل كشور، راه اندازی جنگ روانی برای كاهش مشاركت عمومی مردم در انتخابات مجلس، سوء استفاده از اختلافات قومی و قبیله ای، تشدید تحریم های اقتصادی و فضا سازی جنگ رسانه ای برای ایجاد رعب و وحشت در ملت را از مهمترین برنامه های دشمن تا زمان برگزاری انتخابات آتی مجلس عنوان كرد.
آخرین تیر اروپا
یک کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به اینکه کشورهای اروپایی امضای خود در پای مصوبه تحریم خرید نفت از ایران را منوط به شروطی کردهاند تصریح کرد: این مصوبه در واقع اقدامی سمبولیک برای اعلام همراهی غرب با آمریکا علیه ایران بود.
سعدالله زارعی در گفتوگو با فارس در مورد مصوبه جدید اتحادیه اروپا برای تحریم خود از خرید نفت ایران گفت: اگر نگاهی به روند مذاکرات اتحادیه اروپا در این رابطه بیندازیم متوجه میشویم که اتحادیه اروپا به دنبال یک کار سمبولیک بود تا بتواند نشان بدهد که غرب در مواجهه علیه ایران با آمریکا مواضع مشترک دارد.
این کارشناس مسائل استراتژیک همچنین با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا از عواقب تحریم خرید نفت از ایران میترسد خاطرنشان کرد: نکته بعدی در مورد لحاظ کردن وقت 6 ماهه برای اعمال تحریم علیه ایران این است که اتحادیه اروپا میداند که اگر کشورهای بزرگ آسیایی مثل چین، هند و ژاپن وارد چرخه این تحریم نشوند؛ مصوبه اتحادیه اروپا عملاً بیاثر میشود.
زارعی ادامه داد: باید اذعان کرد که این تحریم در واقع تحریم خود اتحادیه اروپا است نه تحریم ایران و اتفاقاً فرصتی است برای ایران اسلامی که وابستگی خود را به نفت کاهش دهد.
وی گفت: کشورهای آسیایی هماکنون مصرفکننده 80 درصد نفت ایران هستند و در حال حاضر نیز تقاضاهای جدیدی را برای افزایش واردات نفت ایران به کشورهای خود را مطرح کردهاند.
زارعی با بیان اینکه اروپا از بابت این مسائل نگران است یادآور شد: اروپا در واقع آخرین تیر خود را به سمت ایران شلیک کرد و پس از این، دست غرب از انجام هرگونه اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران تهی خواهد شد.
ائتلاف بيائتلاف!
مجيد محمدي از چهرههاي شناخته شده حلقه كيان كه در سالهاي آخر دولت خاتمي به خارج از كشور فرار كرد و جزو سرپلهاي اصلي ارتباط عناصر فراري با سرويسهاي جاسوسي غرب است، در آستانه برگزاري نشست هماهنگي گروهكهاي ضد انقلاب در لندن، پيشنهادهايي براي نزديك شدن اين گروهها به هم مطرح كرد.
وي كه معمولاً ترجمه فارسي دستور العملهاي سوختهي سيا را در رسانههاي ضد انقلاب منتشر ميكند، با يادآوري تجربههاي شكست خورده ائتلاف ميان گروهكهاي ضد انقلاب، پيشنهاد كرد كه قبل از هرگونه دور هم نشستن، گروهها بايد تكليف خود را با مسائلي مانند حقوق همجنسبازان و رابطه با اسرائيل مشخص كنند و گرنه ائتلاف بيائتلاف!
به گزارش رجانيوز، البته محمدي در اين نوشته اشارهاي به نشست هماهنگي گروهكها كه قرار است در ماه جاري (بهمن) برگزار شود، نكرده است تا چنانچه مانند دور قبل كه قرار بود اين نشست در آذر ماه برگزار شود اما بهدليل لو رفتن برخي محورها به تعويق افتاد، پيشنهادهايش بياثر نشود.
نكتهي قابل توجه برنامهريزي سرويسهاي جاسوسي غرب براي آشتي دادن گروهكهاي ضد انقلاب در طول دو سال گذشته است، بهطوري كه بهدنبال فروكش كردن فتنه در داخل ايران و از تقليل قابل توجه ظرفيت فتنه و در عين حال، خروج تعداد قابل توجهي از عناصر اين جريان از كشور، سرويسهاي جاسوسي به اين نتيجه رسيدند كه بايد از حجم اختلافهاي ميان گروهكها بكاهند و ميان آنها همكاريهايي را شكل بدهند.
فاز اول اين پروژه سال گذشته با عنوان "دولت در تبعيد" اجرا شد اما بهدنبال بازگشت محمد رضا مدحي نفوذي سيستم امنيتي كشور به ايران و افشاي ضعف اطلاعات، تحليل و عمليات گروهكهاي ضد انقلاب، ضربه قابل توجهي به اين پروژه خورد.
تحريم بي اثر
تحليلگر فرانسوي و کارشناس مسائل ايران تحريم نفتي ايران را غير قانوي ،غير اخلاقي و غيرسازنده دانست.
پايگاه اينترنتي لوفيگارو نوشت: اتحاديه اروپا با تحريم هايي که روز دوشنبه به تصويب رساند، اميدوار است تهران را به کنار گذاشتن تهديد هسته اي اش وادار کند.
اما تيري کوويل، پژوهشگر موسسه روابط بين المللي و راهبردي فرانسه معتقد است: اين تدابير غير از تقويت نظام کنوني ايران، کارآيي ديگري نخواهد داشت.
کوويل در اين باره که تحريم نفتي ايران چه تاثيراتي بر اقتصاد اين کشور خواهد داشت گفت: تاثيرات تحريم نفتي عليه ايران کمتر از آن چيزي خواهد بود که اتحاديه اروپا انتظارش را مي کشد.